Verse warme appeltaart

Het bevlogen team van KOEK&EI mocht het recept van verse biologische appeltaart van Patisserie Van Barneveld overnemen. Dit familierecept wordt al sinds 1930 verfijnd en verbeterd. De in Driebergen en wijde omstreken bekende appeltaart is typisch KOEK&EI: royaal bereid met (veelal) biologische en lokale ingrediënten.

De taart blijft te bestellen op www.warmeappeltaart.nl en natuurlijk via KOEK&EI. Bestellen kan telefonisch (0343) 702 286 of met het bestelformulier onderaan deze pagina.

Let op! De appeltaart dient uiterlijk voor 14.00 uur besteld te zijn om de volgende dag te kunnen worden opgehaald.

IMG_6235.JPG

De appeltaart is zorgvuldig opgebouwd uit verschillende lagen: bros harderwenerdeeg, een laagje kaneelbiscuit op de bodem, een laag amandelfrangipane, heel veel biologische appels (tijdens het seizoen uit de Kromme Rijn-streek), kaneel, citroen, een laag amandelspijs en bovenop kruimeldeeg. De biologische palmsuiker van Red Ape komt uit Indonesië. De smaak van deze suiker is heel anders dan ‘gewone’ suiker. Red Ape strijdt tegen ontbossing, het uitsterven van dieren en kinderarmoede, een missie die KOEK&EI graag steunt.

Onze kanjers maken deze heerlijke taart met veel liefde, plezier en professionaliteit voor je klaar!

IMG_6228.JPG
fullsizeoutput_14d2.jpeg

Vul snel het formulier hieronder in om onze appeltaart te bestellen.

Bestelformulier

Naam *
Naam
Appeltaart gesneden? *
Ophaaldatum (maandag t/m zaterdag) *
Ophaaldatum (maandag t/m zaterdag)
Let op! De appeltaart dient uiterlijk voor 14.00 uur besteld te zijn om de volgende dag te kunnen worden opgehaald. Vermeld eerst de maand, dan de dag en het jaartal a.u.b.