Ons verhaal

Untitled_Artwork.jpg

KOEK&EI is een klein en gezellig lunchrestaurant op steenworp afstand van het winkelhart van Driebergen. Een ontmoetingsplaats die met veel liefde en aandacht is ingericht. Een plek om even te relaxen en je thuis te voelen. Komt u vooral proeven van de heerlijk verse koffie, huisgemaakte koek en taart en een eerlijke, verse lunch.  Maar KOEK&EI is veel meer dan een gewoon lunchrestaurant. Het is ook een plek met een bijzonder verhaal over bijzondere mensen.

Ons personeel is vol passie en enthousiasme bezig met het horecavak. Dat is op zich al heel mooi en bijzonder. Maar belangrijker nog is dat het personeel grotendeels bestaat uit mensen die in onze huidige maatschappij moeite hebben om mee te komen en niet altijd eerlijke kansen krijgen. Die kans tot ontwikkeling en zinvolle dagbesteding krijgen ze bij KOEK&EI! Onze medewerkers staan met plezier voor u in de keuken en de bediening. En zij zien u graag genieten van onze koekjes en taartjes. Dat maakt KOEK & EI tot een plek waar wij als collega’s met een glimlach rondlopen. Dat gevoel willen wij graag met u delen.

KOEK&EI redt wekelijks spullen van de prullenbak, in samenwerking met de Albert Heijn aan de Hoofdstraat. Onverkochte producten met schoonheidsfoutjes, die nog volledig binnen de Voedsel- en Warenwet vallen, worden creatief gebruikt voor de wisselende soep, zelfgemaakte ketchup en chutney en andere heerlijkheden op de menukaart.

In de media

Koek & Ei ondernemer van het jaar - Stichtse Courant

Lunchroom Koek & Ei draait op volle toeren - De Nieuwsbode Heuvelrug

Het sociale verhaal van Koek & Ei - Stichtse Courant

Nieuw lunchcafé Koek & Ei - De Nieuwsbode Heuvelrug

Bijzonder lunchcafé Koek & Ei binnenkort open - Stichtse Courant

Onze medewerkers

Wil jij onderdeel zijn van het Koek & Ei-team?

Klik dan hier!