Meedoen met Koek & Ei

Bij Koek & Ei hoort iedereen erbij!

Lunchcafé Koek & Ei is een dagbestedingsproject in het centrum van Driebergen waar mensen met een beperking zinvol werk kunnen doen in een veilige omgeving. Bij lunchcafé Koek & Ei, wordt aan deze doelgroep een kans gegeven te kunnen werken op hun niveau, met hun beperkingen, waarbij ze hun vaardigheden en kwaliteiten kunnen ontwikkelen en inzetten. Dit zal hun leven uiteindelijk meer zin geven. Ze kunnen structuur in hun leven creëren en zo minder problemen tegenkomen/veroorzaken. Bovendien zullen ze participeren in de maatschappij en meer (zelf)waardering krijgen. Hun mentale gezondheid zal daardoor significant verbeteren.

Bekijk hier ons kwaliteitsplan

 

medewerkers

Koek & Ei heeft nog dagbestedingsplekken beschikbaar! Ben of ken je iemand die interesse heeft een dergelijke plek, klik dan op de link voor een medewerkersprofiel. Voldoe je aan het profiel? Download dan het intakeformulier!

 

Vrijwilligers

Onmisbaar zijn ze!

Wil jij bijdragen aan het succes van Koek & Ei en daarnaast de medewerkers ondersteunen bij hun ontwikkeling en zinvolle dagbesteding? Klik dan hieronder op de profielschets voor vrijwilligers. Een match? Download dan snel het intakeformulier!