Menu

Bij KOEK & EI bereiden wij dagelijks de lekkerste broodjes, salades, soepen en nog veel meer lekkers. Ons menu wisselt elk seizoen, maar kent inmiddels ook een paar klassiekers. Ook kunt u bij ons terecht voor een gezellige High Tea. Bekijk al onze lekkere gerechten op onze menukaart.

Naast ons vaste menu hebben wij een bijzondere samenwerking met Albert Heijn aan de Hoofdstraat, waar we onverkochte producten ophalen. Met deze oogst worden we in de keuken creatief en maken we heerlijke gerechten zoals bijvoorbeeld onze wisselende soep of onze huisgemaakte ketchup.

Eén derde van alle voedselproductie wordt verspild. Wereldwijd is dat ruim 1,3 miljard ton per jaar! Bij KOEK & EI willen we hier een beetje verandering in brengen door verspilling letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten. Voedsel weggooien kost niet alleen geld, maar ook de energie die in de teelt, verpakking, transport en koeling is gestoken gaat verloren. Zonde toch?

We volgen uiteraard de regels van de Voedsel en Warenautoriteit. We gebruiken uitsluitend producten die goed zijn voor consumptie. Het gaat vaak om overschot of producten met een schoonheidsfoutje.

koekei_103.jpg